Hyaluronic Acid Plus Serum, 30 ml - RNW

Hyaluronic Acid Plus Serum, 30 ml - RNW

Comanda acum si primesti produsul:

Prin curier:

Ser hidratant cu cinci tipuri de acid hialuronic, care pătrund adânc în piele. Conține γPGA și sodiu PCA, ce asigură o piele hidratată și netedă. (γ-PGA) este un ingredient natural, hidratant, obținut prin rafinarea elementului principal din substanțele lipicioase ale Cheongguk-jang, boaba de soia coreană fermentată și natto, alimentul japonez cu un nivel ridicat de puritate. Are o capacitate mare de hidratare.

Stoc epuizat
135,00 lei
Nicio taxa

 

Utilizare: Se aplică 3-4 picaturi pe pielea ușor umedă, dimineața sau/si seara, inainte de crema. Dublati cantitatea pentru aplicarea pe gat si decolteu.

Evitați contactul cu ochii. Dacă a ajuns din greșeală în ochi, clătiți cu apă călduță din abundență și în caz de iritație, contactați medicul.Dacă aveți simptome anormale sau efecte secundare cum ar fi pete roșii, inflamație în dreptul zonei pe care ați aplicat soluția atunci când folosiți sau după folosirea produselor cosmetice, consultați un specialist. Nu utilizați pe răni deschise sau piele iritată. 

Precauții pentru depozitare și manipulare: Nu lăsați la îndemâna copiilor. Nu expuneți în mod direct la soare. Nu lăsați recipientul deschis. Depozitați la loc uscat, ferit de căldură. Temperatura optima de depozitare: 15-26 grade Celsius. Produsul își păstrează stabilitatea la temperaturi cuprinse între 3 și 28 de grade Celsius.

Valabilitate si lot: vezi pe ambalaj. 

Producator: Milip Co,Ltd. Origine: Coreea. 

Ingrediente: WATER, BUTYLENE GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, HYDROXYPROPYLTRIMONIUM HYALURONATE, HYDROLYZED HYALURONIC ACID, HYDROLYZED SODIUM HYALURONATE, SODIUM HYALURONATE, ACETYL GLUCOSAMINE, SALIX ALBA (WILLOW) BARK EXTRACT, GLYCERETH-25 PCA ISOSTEARATE, DIETHOXYETHYL SUCCINATE, CAPRYLYL GLYCOL, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM PCA, CITRIC ACID, POLYGLUTAMIC ACID.

Se aplică 3-4 picaturi pe pielea ușor umedă, dimineața sau/si seara, inainte de crema. Dublati cantitatea pentru aplicarea pe gat si decolteu.

WATER, BUTYLENE GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, HYDROXYPROPYLTRIMONIUM HYALURONATE, HYDROLYZED HYALURONIC ACID, HYDROLYZED SODIUM HYALURONATE, SODIUM HYALURONATE, ACETYL GLUCOSAMINE, SALIX ALBA (WILLOW) BARK EXTRACT, GLYCERETH-25 PCA ISOSTEARATE, DIETHOXYETHYL SUCCINATE, CAPRYLYL GLYCOL, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM PCA, CITRIC ACID, POLYGLUTAMIC ACID.

Nu exista inca recenzii la acest produs!

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat la favorite.

Acest website foloseste cookie-uri pentru monitorizarea traficului si pentru buna functionare a acestuia.