Expedieri și returnări

Expedierea pachetului dumneavoastră

Livrare

Nu suntem responsabili pentru intarzierea livrarii comenzilor cauzata de factori externi: conditii meteo extreme, accidente rutiere, greve, calamitati, manifestari stradale sau alte situatii speciale ce ar putea impiedica firmele de curierat rapid sa livreze intre 24 - 72 de ore, fapt pentru care www.gooya.ro nu va plati despagubiri pentru prejudiciile create de nelivrarea la timp a produselor.

Produsele vor fi livrate folosind serviciile Ecolet.ro (curieri: DPD, Cargus, Fac Courier, Stack Curier, Sameday, Toya Curier, TNT)

Taxa de livrare: 18 ron

Termen de livrare

Comenzile plasate pana in ora 12.00 vor ajunge la dumneavoastra in 48h lucratoare*. Comenzile sosite dupa ora 12.00 se proceseaza in ziua urmatoare, iar termenul de livrare la domiciliu se prelungeste cu inca 24h lucratoare. Binenteles, in masura in care timpul o permite, depunem eforturi sa expediem in aceeasi zi si o parte din comenzile sosite dupa ora 12, dar nu putem garanta acest lucru. In momentul expedierii veti primi o notificare automata pe e-mail. 

*Termenul de 48h este valabil pentru produsele existente in stoc la momentul procesarii comenzii si este garantat doar in masura obligatiilor contractuale asumate de firma de curierat. Termenul curge din momentul confirmarii de expediere a comenzii. Pentru localitatile greu accesibile, aflate in afara ariei obisnuite de livrare a curierilor,   termenul de livrare se poate extinde in unele cazuri cu 24h-48h.

Transportul se face prin servicii de curierat rapid iar taxele de transport si gratuitatile sunt valabile doar in aria de acoperire a firmelor de curierat.

Atentie!!!

Pentru localitatile care figureaza la firmele de curierat cu Km suplimentari, comanda se trimite doar daca clientul accepta plata  transportului suplimentar.

*Pentru clientii care fac retur, cheltuielile de transport pentru returnarea produselor vor fi suportate de catre dumneavoastra.

Produs adaugat la favorite.

Acest website foloseste cookie-uri pentru monitorizarea traficului si pentru buna functionare a acestuia.