Niacinamide Plus Serum, 30 ml - RNW

Niacinamide Plus Serum, 30 ml - RNW

Comanda acum si primesti produsul:

Prin curier:

Ser cu efect de diminuare a petelor hiperpigmentare si urmelor post acneice. Conține niacinamide, acid tranexamic și glutationa, pentru o piele luminoasa și uniforma.

Stoc epuizat
142,00 lei
Nicio taxa

 

UtilizareAplicati 3-4 picaturi pe fata curata si uscata, inainte de aplicarea produselor hidratante. Dublati cantitatea pentru aplicarea pe gat si decolteu.

Evitați contactul cu ochii. Dacă a ajuns din greșeală în ochi, clătiți cu apă călduță din abundență și în caz de iritație, contactați medicul.Dacă aveți simptome anormale sau efecte secundare cum ar fi pete roșii, inflamație în dreptul zonei pe care ați aplicat soluția atunci când folosiți sau după folosirea produselor cosmetice, consultați un specialist. Nu utilizați pe răni deschise sau piele iritată. 

Precauții pentru depozitare și manipulare: Nu lăsați la îndemâna copiilor. Nu expuneți în mod direct la soare. Nu lăsați recipientul deschis. Depozitați la loc uscat, ferit de căldură. Temperatura optima de depozitare: 15-26 grade Celsius. Produsul își păstrează stabilitatea la temperaturi cuprinse între 3 și 28 de grade Celsius.

Valabilitate si lot: vezi pe ambalaj. 

Producator: Milip Co,Ltd. Origine: Coreea. 

Aplicati 3-4 picaturi pe fata curata si uscata, inainte de aplicarea produselor hidratante. Dublati cantitatea pentru aplicarea pe gat si decolteu.

WATER, METHYLPROPANEDIOL, GLYCERIN, NIACINAMIDE, ALCOHOL, DIPROPYLENE GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, ASCORBYL GLUCOSIDE, GLUTATHIONE, TRANEXAMIC ACID, NONAPEPTIDE-1, ECLIPTA PROSTRATA LEAF EXTRACT, ALGAE EXTRACT, HYDROGENATED LECITHIN, XANTHAN GUM, CARBOMER, ADENOSINE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, BETA-GLUCAN, BUTYLENE GLYCOL, TROMETHAMINE, HYDROLYZED HYALURONIC ACID, ACETYL HEXAPEPTIDE-8, COPPER TRIPEPTIDE-1, PALMITOYL TETRAPEPTIDE-7, TRIPEPTIDE-1, PALMITOYL PENTAPEPTIDE-4, PALMITOYL TRIPEPTIDE-1, HEXAPEPTIDE-9, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CAPRYLYL GLYCOL

Nu exista inca recenzii la acest produs!

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat la favorite.

Acest website foloseste cookie-uri pentru monitorizarea traficului si pentru buna functionare a acestuia.