Special Ceramide Set - RNW

Special Ceramide Set - RNW

Comanda acum si primesti produsul:

Prin curier:

1x50ml, 1x100ml, 2x10ml

Stoc epuizat
360,00 lei
Nicio taxa

 

Conține:

CERAMIDE CREAM - 50g: Cremă nutritiva si hranitoare cu conținut ridicat de ceramide NP și pantenol, care ajută la calmarea pielii, reface stratul hidro-lipidic si hidrateaza in profunzime. Repara si re-echilibreaza pielea sensibilizata. Potrivita pentru toate tipurile de piele, in special pentru tenul sensibil sau uscat. Ideala pentru rutina de ingrijire post peeling, laser sau daca folositi Retinol.

CERAMIDE MIST – 100ml: Conține 5 tipuri de ceramide și acizi grași care sunt componente ale pielii, ce protejează bariera hidrolipidică și menține tenul sănătos. Ajuta la calmarea si repararea pielii. Ingredientul special de îngrijire Celrederm™- este un component unic ce protejează pielea de factorii externi și de stresul cotidian. Se poate folosi si pentru fixarea machiajului.

CERAMIDE PLUS SERUM - 2x10 ml: Ser bogat in ceramide si peptide, cu rol de îngrijire multifuncțional, care poate fi utilizat singur sau în amestec cu alte produse. Hidratează, hraneste si repara tenul matur, uscat, agresat sau deteriorate, datorita formulei complexe. Ideal pentru tenul uscat sau matur. Conține 5 tipuri de ceramide, peptide, hialuronic si adenosine, un ingredient anti-rid care stimuleaza proliferarea/inmultirea celulelor pentru o mai buna fermitate a pielii.

Nu exista inca recenzii la acest produs!
Produs adaugat la favorite.

Acest website foloseste cookie-uri pentru monitorizarea traficului si pentru buna functionare a acestuia.